Kiteljesedés

— Zs & G

Gyönyörű élményben volt részem idén nyáron a Kunságban. Egy kötöttségek nélküli, modern felfogású, ugyanakkor a hagyományosan zsidó esküvő elemeit képviselő házasságkötést, majd az azt követő partit volt szerencsém itt rendezni egy nagyon édes páromnak.

Lefátyolozással kezdtünk, ami egy ősi hagyomány, melynek során a vőlegény megbizonyosodott arról, hogy valóban szíve választottja található a fátyol alatt. A felemelő igenek után a szertartás záróakkordjaként a vőlegény pohártöréssel tett végső fogadalmat, majd kezdődött a vacsora és a parti hajnalig. Itt már a vendégeknek is volt feladatuk, például a tíz legrátermettebb barátnak egy kihívásban kellett részt vennie, ahol bizonyították hűségüket a fiatal házasok iránt. Cserkuti Tomi fotográfus barátom lélegzetelállító stílusában mutatok nektek néhány pillanatképet, hogy velem együtt ti is kicsit visszavágyódjatok.

Kedves Péter,
Köszönjük, hogy az esküvőnket precizitásoddal és pozitív kisugárzásoddal felejthetetlenné tetted. Profi munkád segítségévével sikerült megvalósítani álmaink esküvőjét, és külön köszönjük, hogy a szolgáltatói csapat teljes összhangban volt egymással és velünk is, ami szintén neked is köszönhető. 50 év múlva esedékes ismétléskor számítunk rád újra!

— Zs & G
— Zsófi & Péter
Réka & Kende —