Electro Swing

— Anikó & Rob

Anikó és Rob esküvőjére szerte Európából érkeztek vendégek, és a kis családias szertartás után már mindenki nagy várakozásokkal tekintett a buli felé. Az ifjú házasok még egy rövid ideig saját magukról is szerettek volna fotókat készíteni, úgyhogy addig játszottunk egy ismerkedős játékot, amely során a vendégeknek egymásról kellett információkat megtudniuk. Volt két győztesünk is akiknek ez legelőször sikerült, ők egy-egy nagyon személyes tárgyat nyertek a pártól.

A vacsora után meg aztán végre tényleg belecsaptunk a közepébe, még egy flashmob táncra is volt energiánk, sőt, a menyasszonnyal is electro swing-re pöröghetett mindenki, szóval szerencsére nagyon modern és fiatalos volt a kivitelezés. Pont amilyet az Elegancia Esküvőszervezéstől már megszokhattunk.

Cserkuti Tomi pedig több mint fotósként, egyéni meglátásaival örökített meg számunkra mindent ami szép.

Nagyon örülünk, hogy Péter segített nekünk a nagy napon. Profi hozzáállása, megbízhatósága, egész napos kitartó munkája lehetővé tette, hogy aznap át tudjuk adni magunkat a boldogságnak, s, hogy ne kelljen a részleteken agyalni, mert az jó kezekben volt. Péter odafigyelt, hogy ne tikkadjunk ki, s hogy mind a 150 magyar, ír, francia, olasz, svájci vendég jól érezze magát. Újra őt választanánk. Köszönjük szépen!

— Anikó & Rob
— Zsófi & Péter
Réka & Kende —