A kalózok aranya

— Sandrine & Peter

Ez a kalandos esküvő egy játék köré épült, melynek során a vendégek kvízkérdések helyes megválaszolásáért, karaokezásért, vicces házassági ajánló megírásáért és kreatív táncprodukciók előadásáért aranypénzeket gyűjthettek. A vőlegénynek később meg kellett szereznie ezeket a kincseket a cipős játékban adott helyes válaszaival, és azokkal tudott fizetni a kalózoknak, hogy az elrabolt menyasszonyt kiválthassa.

A műanyag pisztolyok, kalózfegyverek, süvegek, monoklik és kincsesládák mind érdekes kiegészítő eszközei voltak az esküvői bulinak. A legelragadóbb meglepetéssel azonban a kalózok fogságából kiszabadult ifjú menyecske és férjének csodálatos nyitótánca szolgált mindannyiunk számára.

“Péter már-már esküvőszervező volt nekünk, minden ügyes-bajos dologgal és őrült ötlettel őt zaklattam: egy hirtelen ötletem például utolsó előtti éjjel forgatta fel a programot, de ő remekül állta a sarat. Szuperül levezényelte az esküvőt! Úgy tudnám jellemezni, hogy mire neked eszedbe jut elkezdeni aggódni valamin, addigra ő már rég elintézte azt.
Ha fiatalos, lendületes, jól összerakott esküvőt szeretnétek, őt ajánlom!”

— Sandrine Dakio
— Zsófi & Péter
Réka & Kende —